Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις Βαγγέλη Παπαδόπουλου

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων επαρχιακών εφημερίδων και ιστοσελίδων σχετικά με τη συμπεριφορά του τέως βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη ο δημοσιογράφος και τέως νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών Βαγγέλης Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Ο Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης παρά το μικρό της ηλικίας του προέβη στη μεγαλύτερη πολιτική ατιμία. Όντας κουμπάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη, όντας γραμματέας του κόμματος έστω και δια βοής εκλεγμένος, όντας βουλευτής του «ΛΑΟΣ» θέλοντας να γίνει και περιφερειακός σύμβουλος, το κατόρθωσε αποκεφαλίζοντας τη δική μου υποψηφιότητα κατόπιν επιθυμίας της «μπουμπούκας» και με την ανοχή, την άδεια και ίσως και τη θέληση του Γιώργου Καρατζαφέρη, βάζοντας στο συνδυασμό δύο νομαρχιακούς συμβούλους της «Νέας Δημοκρατίας».
Αφού προέβη λοιπόν σε αυτήν την πολιτική ατιμία επιβραβεύτηκε και έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Κατόπιν της ανέντιμης αυτής πολιτικής συμπεριφοράς πρόδωσε τον αρχηγό και μέντορά του Γιώργο Καρατζαφέρη, στον οποίο όφειλε ό,τι κατόρθωσε και προσχώρησε στον Αντώνη Σαμαρά. Να τον χαίρεται και αυτός και η «Νέα Δημοκρατία».
Σε ανύποπτο χρόνο δήλωσα ότι το ζεύγος Γεωργιάδη είναι ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη πολιτική ζωή. Με τις πράξεις τους με επιβεβαίωσαν πλήρως».