Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ο εκφυλισμός της Ευρώπης

Ποτέ δεν πίστευα, ότι θα δικαιωνόμουνα τόσο σύντομα για τις θέσεις που πήρα από την αρχή εναντίον της ΕΟΚ και εναντίον του Μάαστριχ.
Όταν πριν από χρόνια, μετά από αχαλίνωτη προπαγάνδα υπέρ της ΕΟΚ υποστήριζαν όλοι με το αζημίωτο, ότι η Ελλάδα θα σωθεί αν μπει στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, εγώ τολμούσα να καταφερθώ εναντίον της ένταξης. Και ο μεγάλος Καραμανλής μου είχε κόψει την καλημέρα για τα αυστηρά άρθρα μου και γιατί δεν έβαζα νερό στο κρασί μου.
Υποστήριζαν τότε, ότι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Ότι θα διασφαλιστούν τα σύνορά μας. Ότι θα πάρουμε χρήματα από την Ευρώπη για να σώσουμε τους αγρότες. Και κοντολογίς ότι και εμείς θα γίνουμε επιτέλους Ευρωπαίοι.
Δυστυχώς η ζωή τους διέψευσε. Ούτε η ζωή μας καλυτέρευσε. Ούτε τα σύνορά μας είναι διασφαλισμένα, αφού οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και η χώρα μας έχει κατακτηθεί χωρίς πόλεμο από 3.000.000 λαθρομετανάστες, ούτε η αγροτιά μας και η ύπαιθρος σώθηκε αφού σήμερα η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα επειδή με ντιρεκτίβες της Ενωμένης Ευρώπης περιόρισε την κτηνοτροφία της, με λεφτά της Ενωμένης Ευρώπης κατέστρεψε τις καλύτερες ποικιλίες αμπελιών και τα ψαροκάικα των ψαράδων μας, πετάει στις χωματερές τα καλύτερα γεωργικά προϊόντα και μετά αναγκάζεται να αγοράζει γάλα, κρέας, βούτυρο, τυριά, κρασιά, ψάρια, κλπ από χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Από τότε που μπήκαμε στην Ενωμένη Ευρώπη δεν έχουμε ούτε ελληνικά σκόρδα, ούτε ελληνικά κρεμμύδια, ούτε ελληνικά λεμόνια. Τρελοκομείο!!!
Όταν ένα κράτος δεν έχει νόμισμα το δημιουργεί για να μπορεί να συναλλάσεται. Π.χ. η Αμερική. Μόλις έγινε κράτος έκανε το δολάριο.
Οι χώρες που έχουν δικά τους νομίσματα και δική τους ιστορία είναι δύσκολο να τα απεμπολήσουν. Όμως έγινε και αυτό. Όταν η Γερμανία απέτυχε δύο φορές στον Α’ και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να κυριαρχήσει με τις σιδερόφραχτες μεραρχίες της κατέφυγε σε άλλα μέτρα για να το κατορθώσει. Γι’αυτό και στήριξε την τότε ΕΟΚ και μετέπειτα την Ε.Ε. ψηφίζοντας τη Συμφωνία του Μάαστριχτ, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι αντίγραφο του προγράμματος του Γ’ Ράιχ. Αυτή την επαίσχυντη συμφωνία οι Έλληνες βουλευτές την ψήφισαν μέσα σε μια νύχτα χωρίς καν να την διαβάσουν!!! Μόνον το ΚΚΕ καταψήφισε και μόνον το ΚΚΕ μαζί με τον Ριζοσπάστη μοίρασαν δωρεάν την συμφωνία στα ελληνικά για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός. Τέτοια Δημοκρατία έχουμε!!!
Οι βλέψεις και η υπεροψία της κ. Μέρκελ φάνηκαν ξεκάθαρα στη δοκιμασία που περνάμε. Μας πουλάει υποβρύχια που γέρνουν, αγοράζει τον ΟΤΕ, εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο, παίρνει όλα τα έργα μέσω της Siemens διαφθείροντας τους Έλληνες πολιτικούς με τις μίζες του μαύρου χρήματος, αρνείται να μας επιστρέψει τις γερμανικές αποζημιώσεις του πολέμου και μας δανείζει με τοκογλυφικούς όρους για να μας… σώσει.
Η Ευρώπη είναι εκφυλισμένη. Ουδέποτε μας δέχτηκε με ίσους όρους. Από την εποχή των Βαυαρών ήμαστε υποτελείς. Ό,τι πέτυχε ο Καρλομάγνος ιδρύοντας το πρώτο φράγκικο κράτος ξεριζώνοντας τον ελληνισμό και τις κτήσεις του Βυζαντίου στην Ιταλία, το ίδιο αισχρά φέρθηκε και φέρεται η Ε.Ε. Μας επέβαλε ένα βαυαρικό κράτος. Μας τορπίλισε στη Μικρασιατική καταστροφή υποστηρίζοντας τους Τούρκους. Μας υπέταξε για τέσσερα χρόνια στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έσφαξε το λαό μας. Υποδαυλίζει σήμερα τα Σκόπια και τα διατηρεί πάνω από το κεφάλι μας. Αναγνωρίζει ως ιστορία της Ευρώπης από την εποχή του Καρλομάγνου και μετά απορρίπτοντας τον ελληνικό πολιτισμό – δημιουργό της Ευρώπης, το Ρωμαϊκό Δίκαιο και το Χριστιανισμό. Μήπως τελικώς λόγω του εκφυλισμού της υπέκυψε στους Μουσουλμάνους; Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτά. Απέρριψε και τα οράματα του Schumann και του Monet, απέρριψε τον ευρωπαϊκό ουμανισμό και κατέστησε σήμερα την Ε.Ε. μια στυγνή οικονομική ολιγαρχία και ένα σπήλαιο ληστών όπως το χαρακτήριζε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Χρησιμοποιεί το ευρώ μόνον σαν νόμισμα της Γερμανίας και της Γαλλίας, για δικά τους συμφέροντα, αφού το ευρώ στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν έχει την ίδια αξία μόνον και μόνον για να είναι εξαρτημένες από το διευθυντήριο των Βρυξελλών. Πώς μπορεί το κοινό μας νόμισμα να έχει την ίδια αξία όταν δεν υπάρχει κοινή οικονομική πολιτική για όλες τις χώρες της Ευρώπης;
Όμως αυτή η εκφυλισμένη Ευρώπη είναι και άπληστη και ανήθικη. Μας επέβαλε σκληρά οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης λες και είμαστε υπόδουλοι και όχι ίσοι εταίροι για να εξασφαλίσει τα δάνεια που μας έδωσε και για να καρπούται εις το διηνεκές από τους τόκους. Θα δουλεύουμε συνέχεια για να ξεπληρώνουμε τα δανεικά και την τοκογλυφία τους για να μπορούμε να ξαναπάρουμε δάνειο για να πληρώνουμε και πάλι τους τόκους. Αυτοί είναι οι νταβατζήδες μας. Νταβατζήδες οι οποίοι για να μας εξυπηρετήσουν μας ταπείνωσαν σαν χώρα, εξευτέλισαν την πολιτική μας ηγεσία και προσέβαλαν τον λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: