Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 12-06- 09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών Βαγγέλης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Λίγες μέρες μετά τη συντριβή της «Νέας Δημοκρατίας» στις Ευρωεκλογές ο μέχρι χθες συναρχηγός της «Νέας Δημοκρατίας» Θόδωρος Ρουσόπουλος μας θύμισε την ύπαρξή του δηλώνοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές και ότι χάριν σε αυτόν ο Καραμανλής κέρδισε τις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Επειδή στη δήλωσή του αναφέρεται πολλαπλώς στην αξιοπρέπειά του θα πρέπει κάποιος να του θυμίσει ότι ο βίος και η πολιτεία του οδήγησαν την «Νέα Δημοκρατία» στη συντριβή και εξέθεσαν προσωπικώς τον συναρχηγό του Κώστα Καραμανλή. Πρέπει να έχει μεγάλο θράσος για να παρουσιάζεται ως θύμα συκοφαντών και ως υπέρμαχος αρχών και αξιών. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ νεοδημοκράτης και ποτέ δεν πίστεψε στις αρχές και στις αξίες του κόμματος. Ουδέποτε έγινε αποδεκτός από το εκλογικό σώμα της «Νέας Δημοκρατίας» και ιδιαίτερα της εκλογικής του περιφέρειας. Μετά τη διαπίστωση ότι δεν γίνεται αποδεκτός δηλώνει τώρα ότι δεν θέλει να είναι υποψήφιος.
Θα μπορούσε να νομιμοποιηθεί και να αγωνιστεί για την αθωότητά του εάν μαζί με την δήλωση που έκανε υπέβαλε και την παραίτησή του από το δοτό βουλευτικό αξίωμα που έχει. Όλα τα άλλα είναι για τους αφελείς. Η αξιοπρέπεια πρέπει να έχει αντίκρισμα. Και αφού ο Καραμανλής δεν τον απέπεμψε έρχεται τώρα και προκαλεί ο ίδιος θρασύτατα με τη μη κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές. Αναρωτιέται κανείς που βρίσκεται το στοιχείο της αξιοπρέπειας».