Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Γιατί πρέπει να το ρίξουμε "δαγκωτό";

Στις προσεχείς ευρωεκλογές πρέπει να πάμε όλοι και να ψηφίσουμε, έστω κι αν έχει 38 βαθμούς Κελσίου. Είναι δημοκρατικό μας δικαίωμα να εκφράσουμε τη θέλησή μας. Ψηφίζουμε για την Ευρωβουλή, αλλά ουσιαστικώς κρίνουμε τα πολιτικά πράγματα στη χώρα μας. Τι θα ψηφίσουμε όμως;
- Δεν θα ψηφίσουμε τα δύο μεγάλα κόμματα για να περιορίσουμε την αλαζονεία τους.
- Δεν θα ψηφίσουμε το ΚΚΕ γιατί στο όνομα της εργατιάς και της φτώχειας φαλκιδεύει τον εθνικό του προσανατολισμό. Μη ξεχνάτε ότι τα Σκόπια ακολουθούν την γραμμή που χάραξε ο Τίτο και ο Στάλιν. Πληρώνουμε το ιστορικό λάθος των κομμουνιστών που ζήτησαν αυτόνομη Μακεδονία των Σλάβων. Αυτό δεν συγχωρείται με τίποτα.
- Δεν θα ψηφίσουμε «Συνασπισμό» γιατί δεν έχει σαφή προσανατολισμό και διακατέχεται από διεθνιστικές τάσεις που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Μη ξεχνάτε, ότι οι ευρωσοσιαλιστές ροκάνισαν την ισχυρή λαϊκή δύναμη των κομμουνιστικών κομμάτων της Ευρώπης γενικότερα και ειδικότερα της Γαλλίας του Μερσέ και της Ιταλίας του Μπερλίνγκουερ. Οι ευρωσοσιαλιστές έχουν μεγάλο μέρος της ευθύνης της πτώσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
- Δεν θα ψηφίσουμε τους Οικολόγους γιατί είναι ξαφνικό δημιούργημα μεγάλων δυνάμεων και συμφερόντων, που με το πρόσχημα του περιβάλλοντος αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία και προσβάλλουν την εθνική μνήμη ζητώντας τιμές και δόξες για τον Κεμάλ Ατατούρκ.
- Δεν θα ψηφίσουμε τη «ΔΡΑΣΗ» του Μάνου – Κοντογιαννόπουλου, γιατί παρά τις καλές τους ευγενικές διαθέσεις, είναι περισσότερο προσωπική κίνηση πολιτικής ύπαρξης, παρά λύση για την πολιτική ζωή του τόπου. Και οι δύο πρωταγωνιστές «εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν, και ευρέθησαν λειψοί».
Τι απομένει; Απομένει ο «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» του Γιώργου Καρατζαφέρη. Και θα ρίξουμε «δαγκωτό»- ανεξαρτήτως των οποιονδήποτε ενστάσεών μας - γιατί:
- Δεν δέχεται την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία.
- Διεκδικεί το ανθρώπινο δικαίωμα των Ελλήνων να αυτοπροσδιορίζονται.
- Επιδιώκει ανθρώπινη και ίση μεταχείριση των νόμιμων οικονομικών μεταναστών στη χώρα μας και αντιτίθεται στο ανεξέλεγκτο κύμα λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν την Ελλάδα και απειλούν την αλλοίωση του εθνικού ιστού της κοινωνίας μας.
- Αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο και υπερασπίστηκε τις εθνικές θέσεις σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα που συνυπέγραψαν ψηφίσματα και προτάσεις της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να υποστηριχθεί ο «ΛΑ.Ο.Σ.» και να απορριφθούν τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν πρέπει να ξεχνούμε, ότι στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υπάρχει ισχυρή εθνική φωνή. Ό,τι αποφασίζεται στις Βρυξέλλες αφορά το 80% των προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Γι’αυτό πρέπει στις 7 Ιουνίου να δώσουμε ένα ισχυρό παρόν. Πρέπει να νικήσουμε την αποχή. Το 1981 είχαμε 18,52% αποχή. Το 1984 είχαμε 19,41%, το 1989 19,97%, το 1994 26,81%, το 1999 29,74% και το 2004…36,77!!! Η ψήφος στο Γιώργο Καρατζαφέρη στις προσεχείς ευρωεκλογές πρέπει να πέσει «δαγκωτή», γιατί σύμφωνα με τους δημοσκόπους ο Γιώργος Καρατζαφέρης:
- Έχει πραγματική ιδεολογία που αγγίζει περισσότερους χώρους από ό,τι θα περίμενε κανείς.
- Χρησιμοποιεί συνθήματα που δίνουν περισσότερες απαντήσεις από τις μακροσκελείς διατυπώσεις.
- Έχει μεγάλη άνεση στο λόγο και σχετική ευρηματικότητα.
- Επιχειρεί επιθετικές πολιτικές πρωτοβουλίες και
- Έχει τακτική που διεισδύει στο χώρο των άλλων κομμάτων.
Ο κυριότερος λόγος όμως, που μας επιβάλλει να ψηφίσουμε «ΛΑ.Ο.Σ.» στις προσεχείς εκλογές είναι ο ευρωσκεπτικισμός απέναντι στη ενωμένη Ευρώπη. Ο «ΛΑ.Ο.Σ.» δεν ψήφισε την συνθήκη του Μάαστριχτ. Οι Έλληνες δεν είναι πλέον αναφαδόν υπέρ της Ε.Ε., όπως ήταν στην εποχή του Καραμανλή. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν στροφή της κοινής γνώμης απέναντι στην ΕΕ. 57,7% των Ελλήνων είναι εναντίον των Βρυξελλών και δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις πολιτικές που ακολουθούν.
Μετά από όλα αυτά αυτονόητο είναι πως αποτελεί χρέος μας να ρίξουμε «δαγκωτή» την ψήφο μας υπέρ του «ΛΑΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: