Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Όπως το αναφέραμε στο νομαρχιακό μας πρόγραμμα προεκλογικώς, ο συνδυασμός μας “ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ” ζητεί από την ΜΕΤΡΟ Α.Ε. να τοποθετήσει κλιματιστικά στους συρμούς των τραίνων και τουαλέτες στους σταθμούς, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Το θέμα αυτό το φέραμε κατά καιρούς τόσο στο Διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών – Πειραιώς, όσο και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών. Τώρα σκεφτόμαστε να ευαισθητοποιήσουμε και τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε, να ασκηθεί πίεση στην εταιρεία για να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση αυτού του προβλήματος που ταλαιπωρεί όλους τους επιβάτες του Μετρό.
Για το σκοπό αυτό την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. σας καλούμε να είστε κοντά μας στην διαμαρτυρία που θα κάνουμε στο σταθμό του Συντάγματος.
Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε.

1 σχόλιο:

Spyros Vlahos είπε...

Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Προωθείστε το


ΒΟΗΘΕΙΑ!!!ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒ+ (ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ) .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ (παιδο-ογκολογικό ) ( 2310 993506 & 2310 993944 )ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ