Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Μάθανε ότι πηδιόμαστε Και πλάκωσε ο κόσμος όλος

Σε μεγάλη αμηχανία βρίσκεται ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση μετά τις επανωτές γκάφες που διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά το δημόσιο εξευτελισμό της χώρας από την τρόικα , ήρθε η εγκύκλιος του υφυπουργού Ντόλιου για τους ημιυπαίθριους που την πήραν πίσω . Ακολούθησε το άρθρο για τους δικηγόρους που επιτρέπει την ίδρυση δικηγορικών εταιρειών το οποίο και αυτό μετά την κατακραυγή το απέσυραν .
Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην κυβέρνηση φαίνεται ότι είναι ή άσχετοι , ή ανίκανοι , ή ανεπαρκείς, ή δόλιοι εντολοδόχοι. Δεν εξηγείται αλλιώς . Έχει δίκαιο ο Απόστολος Κακλαμάνης που τους πέταξε μέσα στη Βουλή : « τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ».

Βρίσκονται σε αμηχανία και δεν ξέρουν πώς να διασωθούν . Θα φύγουν νύχτα με ελικόπτερο όπως ο Μουμπάρακ ; Θα δραπετεύσουν όπως ο Καραμανλής ; ΄Η θα κάνουν εκλογές ; Θα εξαντλήσουμε την τετραετία διαβεβαίωσε ο κ.Παπακωνσταντίνου στη Βουλή γιατί υπάρχει λαϊκή εντολή να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας το οποίο αποδίδει !!! Ο άνθρωπος είναι αξεπέραστος και θρασύς . Δεν έχει καμία εντολή από τον ελληνικό λαό . Ο λαός ψήφισε το ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και όχι το μνημόνιο . Ο ίδιος είναι δοτός και δεν είναι εκλεγμένος . Και αν ακόμα ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση επιδοκιμάστηκε στις περιφερειακές εκλογές ο ισχυρισμός του αυτός είναι λαθεμένος γιατί το ΠΑΣΟΚ πήρε την πλειοψηφία του 40% του εκλογικού σώματος αφού το 60% απέσχε !!! Ούτε όμως και η πολιτική του πέτυχε . Δανείστηκε 110 δις Ε . Εξοικονόμησε δεκάδες δισεκατομμυρίων από μείωση μισθών και συντάξεων και περιορισμό δαπανών αλλά οι στόχοι του δεν του βγαίνουν . Η ύφεση βρίσκεται στο – 6 % , ο πληθωρισμός καλπάζει στο 5,5 % , η ανεργία ξεπέρασε το 15 % , τα λουκέτα έφθασαν τις 220.000 , το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 325 δις και τα επιτόκια δανεισμού είναι διπλάσια εκείνων τις Γερμανίας φτάνοντας το 15 – 20 % . Πού την βλέπει λοιπόν την επιτυχία του ο κ.Παπακωνσταντίνου ;
Το χαμόγελο μας πάγωσε . Η καρδιά μας πέτρωσε . Η ζωή μας είναι επικηρυγμένη γιατί ποινικοποιήθηκε . Το Μάιο του 2010 υπέγραψαν το μνημόνιο και δέχθηκαν να υποθηκεύσουν την ακίνητη περιουσία της χώρας . Αν δεν πουλήσουν τώρα οι δανειστές μας έχουν το δικαίωμα να βγάλουν την περιουσία μας στον πλειστηριασμό . Γιατί μας κοροϊδεύουν :
Η ζωή στην Ελλάδα αναπτύσσεται μέσα σε κατοχική ατμόσφαιρα . Κάθε μας πράξη γίνεται πταίσμα , πλημμέλημα , κακούργημα . Βάζουν πρόστυμμα για κάθε αναπνοή μας . Και ζητούν καθημερινά περισσότερα λεφτά για να πληρώσουμε αυτά που έφαγαν εκείνοι . Μας έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων μας , μας έφαγαν τις συντάξεις μας , μας έφαγαν το μεδούλι πληρώνοντας με αυτό σε τριπλάσιες τιμές τα οπλικά συστήματα , τα ολυμπιακά έργα , τις συμβάσεις της SIEMENS και τις μίζες της . Και αντί να μπουν στη φυλακή και να επιστρέψουν τα λεφτά θα φυλακίζουν τους πολίτες για φορολογικά αδικήματα !!!
Σ’ αυτό το κλίμα φιλοξενούμε πάνω από δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες , που μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , ζουν σε γκέτο , άστεγοι , νηστικοί με απαιτήσεις και βούληση που τους οδήγησε να εκβιάζουν ασυλία στα προπύλαια , στο κτίριο Υπατία , στο Πολυτεχνείο . Στα νοσοκομεία το 30% των κλινών ανήκουν σ’ αυτούς και στα σχολεία το 35% είναι παιδιά τους .
Όλοι πια γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι . Τα σύνορα είναι ανοιχτά . Ξέρουν ότι κατεβάσαμε τη σημαία μας από τα Ιμια . Ξέρουν ότι παραδώσαμε τον Οτζαλάν . Ξέρουν ότι κλέβουμε , δεν τιμωρούμαστε , και τις μίζες τις στέλνουμε στην Ελβετία . Γνωρίζουν ότι φοβόμαστε να εφαρμόσουμε τα 12 μίλια και να κάνουμε δική μας ΑΟΖ . Μάθανε ότι πηδιόμαστε και πλάκωσε ο κόσμος όλος .