Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Υπόδουλη χώρα

Έχω την εντύπωση πως όσοι πιστεύουν, ότι είμαστε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη χώρα και ότι ζούμε σε ένα ελεύθερο και δημοκρατικό καθεστώς πρέπει να είναι βαθιά νυχτωμένοι. Η Ελλάδα σήμερα είναι μια υπόδουλη χώρα. Διατηρώντας κατ’επίφαση μόνο τα γνωρίσματα ενός ελεύθερου κράτους. Και για να μη με χαρακτηρίσετε υπερβολικό σας ξεδιπλώνω τις σκέψεις μου.
Σήμερα ζουν ανάμεσά μας περίπου 3.000.000 ξένων που μπήκαν στη χώρα μας χωρίς τη δική μας θέληση. Πότε άλλοτε υπήρχαν τόσοι ξένοι στη χώρα; Οι παλαιότεροι που έζησαν τις διάφορες κατοχές θα θυμούνται πως ούτε στη Γερμανική ούτε στην Τουρκική, ούτε στη Βουλγαρική κατοχή εποίκησαν την Ελλάδα – πλην των στρατευμάτων – τόσοι πολλοί αλλοδαποί. Ακόμα και στην τουρκοκρατία οι Οθωμανική Αυτοκρατορία άφησε το ελληνικό στοιχείο να υπερτερεί έναντι του μουσουλμανικού. Σήμερα, στη χώρα μας, χωρίς να γίνει πόλεμος, χωρίς να ηττηθούμε στα πεδία των μαχών, έχουμε περισσότερους ξένους. Άρα, έχουμε υποδουλωθεί ψυχολογικά, συναισθηματικά και κοινωνικά από τους αλλοδαπούς οι οποίοι κατά ρατσιστικό τρόπο έχουν αλλοιώσει τον τρόπο ζωής μας και έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους γηγενείς.
Όταν μια οικογένεια οφείλει στις τράπεζες ή σε τοκογλύφους 50.000€ και το οικογενειακό της εισόδημα δεν ξεπερνάει τα 1.500€ αυτή η οικογένεια δεν μπορεί ούτε να εξοφλήσει το χρέος της, ούτε να ανταποκριθεί στη μηνιαία δόση αποπληρωμής που ανέρχεται στα 500 ή 600€, ούτε μπορεί να αντιμετωπίζει τα καθημερινά της έξοδα. Άρα η οικογένεια αυτή είναι υπόδουλη στην τράπεζα ή στους τοκογλύφους. Το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας. Ούτε μπορούμε να εξοφλήσουμε το χρέος μας, ούτε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές μας ανάγκες. Άρα, η Ελλάδα είναι υπόδουλη στις τράπεζες και στους ξένους χρηματοπιστωτικούς οίκους που μας δανείζουν με υπέρογκους τόκους.
Η χώρα μας είναι μέλος της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρωζώνης. Αυτά τα δύο ευρωπαϊκά όργανα λειτουργούν βάσει της συνθήκης του Μάαστριχ. Το κείμενο της συνθήκης αυτής, είναι στο μεγαλύτερο μέρος του αντίγραφο του προγράμματος του Γ Ράιχ και το ευρώ είναι νόμισμα με διαφορετική αξία και εξυπηρέτηση ανάμεσα στις πλούσιες και φτωχές χώρες της Ευρωζώνης. Το 80% των ελληνικών νόμων που ψηφίζονται στη Βουλή στηρίζονται στις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών. Ουσιαστικώς οι Έλληνες βουλευτές νομοθετούν πρωτογενώς μόνο για το 20% των νόμων. Το υπόλοιπο είναι απλώς επικύρωση των ευρωπαϊκών εντολών. Επιπλέον έχουμε αναγνωρίσει και στο Σύνταγμά μας και με δηλώσεις της πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Μπενάκη, ότι μπορούμε να παραχωρήσουμε μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας. Προσφάτως το υπαινίχθη και ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου. Άρα, η Ελλάδα διοικείται και εντέλλεται από το «διευθυντήριο των Βρυξελλών» που κατά τον πατέρα του Πρωθυπουργού είναι «σπήλαιο ληστών». Άρα και από τη στιγμή που η χώρα μας δεν βούλεται, είναι υπόδουλη σε συνθήκες, συμβάσεις και όργανα που της επιβλήθηκαν.
Το σύνολο σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας της χώρας για να διατηρήσει την εξουσία και τα προνόμιά της και κυρίως για να προστατέψει τα μεγάλα συμφέροντα συμπεριφέρεται δουλικότατα και δέχεται και εκτελεί χωρίς διαμαρτυρία τις αποφάσεις του διευθυντηρίου των Βρυξελλών. Η εποχή μας θυμίζει τα χρόνια της Pax Romana ή τα χρόνια που κουμάντο στη χώρα μας έκαναν οι Άγγλοι στρατηγοί. Μετά από όσα προηγήθηκαν πιστεύετε ακόμη ότι ζούμε σε μια ελεύθερη και όχι υπόδουλη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: