Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Κώστας Καραμανλής δραπέτευσε από τη θέση του και οδηγεί την χώρα σε εκλογές. Βέβαια δεν χρειάστηκε να μας το πει ο ίδιος. Ακόμα και σε αυτό το θέμα τον πρόλαβε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και προανήγγειλε τις εκλογές για τις 4 Οκτωβρίου φέρνοντας τον Καραμανλή και πάλι σε δύσκολη θέση επαναλαμβάνοντας και επιβεβαιώνοντας τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Μια ζωή ο Καραμανλής ως αρχηγός αντί να προηγείται, έπεται…


Εγώ προσωπικώς δεν αιφνιδιάστηκα. Ο Καραμανλής είχε ήδη φτάσει σε αδιέξοδο. Και είμαι υπερήφανος ως δημοσιογράφος γιατί με άρθρα μου και με εκπομπές μου εδώ και τρία χρόνια προέβλεψα με μαθηματική ακρίβεια την πορεία του ίδιου και της «Νέας Δημοκρατίας». Και επαληθεύτηκα πλήρως, μέχρι κεραίας!

Το αποκορύφωμα της πρόβλεψής μου έγινε πέρσι στην παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο: «ΑΝΑΜΕΣΑ, στον Εφραίμ και στους κουμπάρους». Στον πρόλογο του βιβλίου μου έγραφα, ότι ο Καραμανλής είναι ακριβώς σαν τον οδηγό εκείνον που για πέντε χρόνια δεν άλλαξε λάδια στο αυτοκίνητό του και έμεινε στο δρόμο από φλάντζα κάνοντας νοήματα στους περαστικούς να τον οδηγήσουν στο συνεργείο! Αλλά και σε άρθρο μου στην Α1 παρομοίασα τον Καραμανλή με αφελή κληρονόμο που κατασπατάλησε μέσα σε πέντε χρόνια την κληρονομιά που του παρέδωσε ο μπάρμπας του σε όνομα και σε περιουσία.

Στις δύσκολες στιγμές που βρέθηκε και στις απέλπιδες προσκλήσεις για βοήθεια ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο «ΛΑ.Ο.Σ» έδωσαν το χέρι τους για να τον βγάλουν από την δύσκολη θέση. Ο Καραμανλής όμως το αρνήθηκε με πείσμα. Τώρα πληρώνει τις συνέπειες της άρνησής του. Κανείς από τους νέο δημοκράτες δεν μπορεί να κατηγορήσει όλους εμάς και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ότι δεν θελήσαμε να βοηθήσουμε. Όμως το φταίξιμο δεν είναι δικό μας. Πέρα όμως από αυτά, πέρα από τον Καραμανλή, υπάρχει η παράταξη. Εμείς είμαστε κοντά σε όλους τους πολίτες. Είμαστε κοντά στους νέο δημοκράτες και όπως δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης είμαστε η εφεδρεία της παράταξης. Οι αρχηγοί της «Νέας Δημοκρατίας» έρχονται και παρέρχονται. Η παράταξη όμως παραμένει και η παράταξη της κεντροδεξιάς δεν εκφράζεται μόνον από την «Νέα Δημοκρατία». Ο «ΛΑ.Ο.Σ.» είναι το κόμμα που εκφράζει την συνείδηση της παράταξης, κουβαλάει την ιστορία της, έδωσε αγώνες γι’αυτήν και σήμερα αποτελεί και ως κόμμα την ιδεολογική ηγεμονία και έκφραση της παράταξης αυτής. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως ηγέτης κατόρθωσε να φέρει αυτό το αποτέλεσμα και σήμερα να αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για τη συσπείρωση και για τη νίκη. Και όχι μόνον για τον κόσμο της «Νέας Δημοκρατίας». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι η ελπίδα και για τους άλλους απλούς οπαδούς της Κεντροαριστεράς που τους πρόδωσε η ηγεσία τους. Εμείς σαφώς είμαστε εναντίον της ηγεσίας του «ΚΚΕ» που υμνεί σήμερα τον Στάλιν. Είμαστε όμως μαζί με τους πατριώτες Αριστερούς που νοιώθουν προδομένοι. Γιατί πιστεύουμε, ότι η πατριωτική Δεξιά είναι η συνείδηση της Αριστεράς! Εμείς είμαστε πράγματι κοντά με τους Αριστερούς σε θέματα οικολογίας και κοινωνικής ευαισθησίας. Αλλά είμαστε σαφώς αντίθετοι εναντίον της ηγεσίας του «Συνασπισμού» που κάλυψε τις εξτρεμιστικές ενέργειες ορισμένων ακραίων στοιχείων που έκαψαν τον περασμένο Δεκέμβρη την Αθήνα.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών όλα δείχνουν, ότι ο «ΛΑ.Ο.Σ» είναι σε ανοδική πορεία. Και ότι, όλοι οι Έλληνες μπορούν να τον εμπιστευθούν, όποιο κόμμα και αν ψηφίζουν χωρίς να έχουν καμιά ενοχή. Στις εκλογές που έρχονται καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευθούν. Είμαστε η νέα ελπίδα και προοπτική. Το έδειξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δέκα άριστοι βουλευτές του στο Εθνικό Κοινοβούλιο και στην Ευρωβουλή. Και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με δυναμισμό για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Σ’αυτόν τον αγώνα βρίσκομαι κοντά στον Γιώργο Καρατζαφέρη από τότε που ξεκίνησε την προσπάθειά του και θα είμαι κοντά του και σε αυτές τις εκλογές. Και ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή του θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Με στόχο να προσφέρω ακόμα περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο. Να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο απ’ότι αγωνίστηκα ως νομαρχιακός σύμβουλος για να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στο κέντρο των Αθηνών. Να έχουμε ελεύθερα πεζοδρόμια. Να έχουμε χώρους στάθμευσης. Να έχουμε περισσότερο πράσινο. Να διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας για να αναπνεύσουμε. Να καθαρίσουμε τα κτίρια και τους χώρους που έγιναν εστίες μόλυνσης. Να ενισχύσουμε και να προβάλλουμε τα ήθη και τα έθιμά μας. Να δοξάσουμε την εκκλησία μας. Να στήσουμε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Να δείξουμε στοργή στους ανήμπορους, ασθενείς, και ηλικιωμένους. Να δημιουργήσουμε χώρους άθλησης για την νεολαία μας. Να βελτιώσουμε τις συνθήκες των συγκοινωνιών. Και κυρίως να βοηθήσουμε ουσιαστικά τους έμπορους, τους βιοτέχνες, τους επιτηδημαυτίες για να βγάζουν με άνεση το μεροκάματό τους. Να χτυπήσουμε το παραεμπόριο και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης για να σταθούν οι μαγαζάτορες στα πόδια τους. Πιο πολύ όμως θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς, έτσι ώστε τα παιδιά μας να ζουν μέσα σε συνθήκες της ελληνικής παράδοσης και όχι να αισθάνονται ότι ζουν σε ξένη χώρα της Ασίας και της Αφρικής.

Μ’αυτές τις σκέψεις σας καλώ να συνταχθείτε μαζί μου στις εκλογές που έρχονται.