Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ρεβάνς των Γερμανών

του Βαγγέλη Παπαδόπουλου
papadopoulos.evag@gmail.com


Η Ευρώπη των Λαών, όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της, δεν υπάρχει σήμερα!
Η Ευρώπη των εταίρων μελών-κρατών που την απαρτίζουν με ισοτιμία στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σε πνεύμα αλληλεγγύης δεν υπάρχει!
Η Ευρώπη μετατράπηκε από Ανώνυμη Εταιρεία σε Ομόρρυθμη Εταιρεία. Έτσι, αντί να κάνουν κουμάντο ισοτίμως οι εταίροι, διαφεντεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση η Γερμανία και ο Σαρκοζί.
Η Μέρκελ σήμερα παίρνει τις αποφάσεις και τις εκτελούν η Γαλλία και τα θεσμικά κοινοτικά όργανα. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ο πρόεδρος της Ε.Ε. και ο πρόεδρος της Κομισιόν και οι επίτροποι, έχουν εξαφανιστεί. Και όταν μιλούν και παρεμβαίνουν απλώς μεταφέρουν τις εντολές της Μέρκελ!
Αυτήν την περίοδο, η Γερμανία του Δ’ Ράιχ, εισβάλλει προοδευτικά στις ευρωπαϊκές χώρες και τις υποδουλώνει όπως ο Χίτλερ στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Με συμμάχους την Ολλανδία, τη Φινλαδία, εν μέρει το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, τα οικονομικά «στρατεύματα» των νεοναζί εισέβαλαν ήδη στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, στην Ελλάδα και προχωρούν τώρα προς Ιταλία και Ισπανία! Οι Γερμανοί δεν ξεχνούν ότι η Ελλάδα τους είπε ΟΧΙ. Νίκησε τον μέχρι τότε αήττητο στρατό τους, τους καθυστέρησε για 60 μέρες την εισβολή τους στη Ρωσία όπου υπέστησαν πανωλεθρία και για τέσσερα χρόνια κατοχή τους στη χώρα μας, τους αλλάξαμε τον αδόξαστο. Οι Γερμανοί δεν ξεχνούν. Και τώρα μας εκδικούνται! Μας τιμωρούν! Παίρνουν την ρεβάνς! Όμως ό,τι έπαθαν στην κατοχή θα το πάθουν και τώρα στη νέα κατοχή τους!